ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρελή πατέντα για να πετάξει τον χαρταετό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρελή πατέντα για να πετάξει τον χαρταετό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι να μην βάλει το μυαλό του να δουλέψει ο Κυπραίος!

Ένας κύριος, ο οποίος πέρασε την καθαρά Δευτέρα στο Κούριο στην Λεμεσό, έγινε viral λόγω της εφευρετικότητάς του.

Ο τρόπος για να πετάξει κάποιος τον χαρταετό του, είναι λίγο- πολύ γνωστός. Γίνεται μέσω της ήδη υπάρχουσας λαβής και του σχοινιού που διαθέτει η κατασκευή, όταν αγοράζεται!

Ωστόσο, ο κύριος στην πιο κάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα «I Love Cyprus ΡΕ», είχε μια άλλη ιδέα, την οποία μάλλον εμπνεύστηκε μόνος!

Ο κύριος λοιπόν, τοποθέτησε όπως φαίνεται το σχοινί με τον χαρταετό του, στο καλάμι ψαρέματος, προφανώς γιατι πίστευε πως μπορεί να τον ελέγξει… ευκολότερα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.