ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Γνωστός στις Αρχές ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Γνωστός στις Αρχές ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα 12 Μαρτίου, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών που αναζητούνται για την υπόθεση ληστείας σε χρυσοχοείο στη Λάρνακα, είναι γνωστός στις Αρχές και πρόκειται για τον ESMAEIL ZADEH GHADER EMAMALI, 44 ετών, από το Ιράν.    

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις οι φωτογραφίες τους δόθηκαν επίσης από νωρίς το απόγευμα στη δημοσιότητα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE