ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγοί προσοχή - Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της πρωτεύουσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγοί προσοχή - Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της πρωτεύουσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που θα βρίσκονται από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι και τις 06:00 της επομένης ημέρας στη Λεωφόρο Λεμεσού λόγω οδικών έργων. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας από σήμερα Τρίτη 12/3/2019 μέχρι και την Πέμπτη 14/3/2019, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στη Λεωφόρο Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Λεμεσού από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αγλαντζιάς μέχρι την έξοδο προς την οδό Καλαμών, τμηματικά θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Φωτογραφίες από το σημείο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Η προεκλογική εκστρατεία έχει περάσει σε μια νέα φάση, όπου η πολιτική επικοινωνία δεν μετριέται μόνο σε ομιλίες και ποσοστά, αλλά σε προβολές, αλληλεπιδράσεις και ψηφιακή επιρροή. Τα social media δεν αποτελούν απλώς συμπληρωματικό εργαλείο, είναι πλέον κεντρικός μηχανισμός διαμόρφωσης της πολιτικής εικόνας.

BEST OF TOTHEMAONLINE