Ακόμη ένα γήπεδο… ΕΡΧΕΤΑΙ στην επαρχία Λεμεσού

Ακόμη ένα γήπεδο… ΕΡΧΕΤΑΙ στην επαρχία Λεμεσού

Ο Δήμος Ύψωνα στη Λεμεσό θα προχωρήσει στην ανέγερση ιδιόκτητου δημοτικού γηπέδου.

Το γήπεδο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές των σύγχρονων αγωνιστικών ποδοσφαιρικών χώρων και είναι ένα έργο που όλοι περιμένουν. Είναι αξίας περίπου €1.800.000 και εγκρίθηκε ο τελικός του σχεδιασμός σε συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 21 Φεβρουαρίου 2019.

Θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών του Ύψωνα και πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη που θα φέρει ακόμη ένα γήπεδο στην επαρχία Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE