Στην Κύπρο ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Miroslav Jenca

Στην Κύπρο ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Miroslav Jenca

Στην Κύπρο για «επίσκεψη εξοικείωσης» βρίσκεται ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ για την Ευρώπη, Κεντρική Ασία και Αμερική Miroslav Jenča.

Όπως αναφέρεται στον λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο στο twitter, τον κ. Jenča υποδέχτηκε η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ και Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλος, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, κατά την άφιξή του στην έδρα της ειρηνευτικής δύναμης (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), στη Λευκωσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE