Κόντρα ΔΗΚΟ - ΔΗΣΥ λόγω Χάρη – «Πρόκληση πολιτικής αστάθειας»

Κόντρα ΔΗΚΟ - ΔΗΣΥ λόγω Χάρη – «Πρόκληση πολιτικής αστάθειας»

Το Δημοκρατικό Κόμμα, ζητά την απομάκρυνση του Χάρη Γεωργιάδη από το Υπουργείο Οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι με την παραμονή του, είναι ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης πολιτικής αστάθειας.

Το πρωί της Τετάρτης (13/3) φιλοξενήθηκε τηλεφωνικών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς, ο οποίος επανέλαβε την θέση του κόμματος ζητώντας την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη, λέγοντας μάλιστα ότι μετά το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, πλήγηκε η αξιοπιστία της Κυβέρνησης, της χώρας αλλά και του υπουργού.

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, μίλησε επίσης στην εκπομπή, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σαν κόμμα, δεν θέλουν να αναλύσουν τις θέσεις τόσο του ΔΗΚΟ όσο και των άλλων κομμάτων, σχετικά με το πόρισμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE