ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επικαλέστηκε λάθος των Κεντρικών Φυλακών ο δικηγόρος της 47χρονης

ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επικαλέστηκε λάθος των Κεντρικών Φυλακών ο δικηγόρος της 47χρονης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης (13/03), η 47χρονη από τις Φιλιππίνες, η οποία φαίνεται να είναι το πρόσωπο-κλειδί στην πρωτοφανή υπόθεση εμπορίας βρέφους, με πρωταγωνιστές έναν Ελληνοκύπριο κι έναν Τουρκοκύπριο που παντρεύτηκαν στη Νέα Ζηλανδία.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Η επόμενη δικάσιμος της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας προγραμματίστηκε για τις 27 Μαρτίου, αφού όπως υποστήριξε ο δικηγόρος υπεράσπισης της 47χρονης από τις Φιλιππίνες, δεν του επιτράπηκε η επίσκεψη του με την πελάτισσα του στις φυλακές λόγω λάθους.

Συγκεκριμένα μετά την έγκριση του αιτήματος της 47χρονης για νομική αρωγή από την Δημοκρατία, όπως ανέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης, το όνομα του ιδίου στις κεντρικές φυλακές δεν είχε καταχωρηθεί με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η επίσκεψή του στην 47χρονη και έτσι σήμερα ζήτησε από την κατηγορούσα αρχή όπως του δοθεί χρόνος για να συζητήσει μαζί της.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα και έτσι η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 27 Μαρτίου 2019.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 47χρονη φέρεται να είναι το πρόσωπο το οποίο μετέφερε από τις Φιλιππίνες βρέφος και στην συνέχεια το παρέδωσε σε ομοφυλόφιλο ζευγάρι, το οποίο καταζητείται από τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής το εν λόγω ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο έχοντας μαζί τους και το βρέφος, ενώ εναντίον τους έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά και διεθνές εντάλματα σύλληψης για σωρεία αδικημάτων, που έχουν να κάνουν με εμπορία ανήλικου προσώπου, πλαστογραφία, ψευδορκία και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top