LIFESTYLE

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της κορούλας της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από το νοσοκομείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της κορούλας της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από το νοσοκομείο

Η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε δύσκολες στιγμές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας χωρίς όμως να χάσει στιγμή την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της.

Η ενός έτους κόρη της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαροσούλη, Αλεξάνδρα, προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το παιδάκι αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (14/3).

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της να μην γράψει εκπομπή και το «Μετά τα Μεσάνυχτα» να προβληθεί σε επανάληψη.

Η Ελεονώρα η οποία ευχαρίστησε με Instastories τους διαδικτυακούς της φίλους για τη στήριξη και την κατανόηση θέλησε, πριν λίγα λεπτά, με ακόμα μια ανάρτηση να μοιραστεί τα συναισθήματά της και να εξηγήσει πόσο μεγάλη δύναμη της δίνουν τα μηνύματά τους.

Με μια φωτογραφία της μικρής Αλεξάνδρας μέσα από το νοσοκομείο η Ελεονώρα ανέφερε: «Το παρακάτω μήνυμα ΔΕΝ είναι ιός ( και καλά Black humor ) Σήμερα λίγο 'μετά τα μεσάνυχτα' θα μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπής μας καθώς Είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να παραδώσω επεισόδιο κάτι που ο @alphatv σεβάστηκε απόλυτα λόγω των συνθηκών κ τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας. Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές κ να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τρυφερότητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το Αλεξανδράκι απ όλους εσάς ως απάντηση στο χθεσινό story… κατανοείτε πως μέχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα… «πάει φαντάρος» που λέει κ ο λαός! Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας εκφράσει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικό να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων 'ευχαριστώ'».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης - Φωτογραφίες και βίντεο

Άννα Βίσση: Μας δείχνει στο Instagram το νέο της κούρεμα - Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία τα ξημερώματα - Εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκαν και παλιά οχήματα



Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top