Πεισμωμένος ο Πιέρος! «Δύσκολη περίοδος για μένα…» – Ποια ομάδα βλέπει στην Κύπρο εκτός από ΑΠΟΕΛ

Πεισμωμένος ο Πιέρος! «Δύσκολη περίοδος για μένα…» – Ποια ομάδα βλέπει στην Κύπρο εκτός από ΑΠΟΕΛ

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στο Super sport FM 104.0 και είπε αρκετά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε ο Κύπριος διεθνής φορ της Κοπεγχάγης:

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα, το έχω ξεπεράσει και θα μπω κανονικά στο πρόγραμμα. Δευτέρα μεσημέρι θα βρίσκομαι στην Κύπρο για την Εθνική. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα, είχα ατυχίες αλλά δεν το βάζω κάτω. Πεισμώνω περισσότερο, έχω μάθει καθώς το έχω ζήσει ξανά. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί βελτιώνεσαι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι καθώς ο τροχός γυρίζει.

Παρακολουθώ όσο μπορώ τα ματς του ΑΠΟΕΛ και κάποια της Δόξας που παίζει ο αδερφός μου. Νόμιζα θα το πάρει πιο εύκολα από ποτέ ο ΑΠΟΕΛ όταν ανέβηκε, στραβοπάτησε όμως το πνεύμα του πρωταθλητή στα δύσκολα φαίνεται και αυτό θα πράξει στα επόμενα ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.