ΤΡΙΤΩΣΕ το… κακό στη Λευκωσία – Νέα αναβολή ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΤΡΙΤΩΣΕ το… κακό στη Λευκωσία – Νέα αναβολή ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι βροχές ανέβαλαν για τρίτη φορά μέσα σε τρεις… μήνες αγώνα της Ανόρθωσης με την Robo Markets ΑΕΛ. Η… ακαταλληλότητα της Σάλας του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του αγώνα για την 19η αγωνιστική σήμερα Τετάρτη στις 20:00. Ως εκ τούτου ο αγώνας μεταφέρθηκε για αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.

Η καταλληλότητα του γηπέδου θα ελεγχθεί το πρωί της Πέμπτης και εάν το πρόβλημα παραμένει ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» στις 20:00.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE