ΥΠΕΞ και Γ. Εισαγγελέας ενημερώνουν την Βουλή για το Brexit

ΥΠΕΞ και Γ. Εισαγγελέας ενημερώνουν την Βουλή για το Brexit

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, στις 12.30 μμ.

Θα συζητήσει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που προκύπτουν από το Brexit και την πολιτική της Κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής, η συνεδρία θα είναι κλειστή και σε αυτήν προσκλήθηκαν να παραστούν ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Γενικός Εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE