Πανελλήνια διάκριση για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Πανελλήνια διάκριση για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Σημαντική διάκριση, πανελλήνιας εμβέλειας, εξασφάλισε ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας «Παπαφιλίππου Ice Cream Group», Παναγιώτης Παπαφιλίππου.


Στο πλαίσιο του 2nd International Business Networking Forum: Global Taste 2019 by GTBB Greek Taste beyond borders που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ελλάδας, ο κ. Παπαφιλίππου τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο «GTBB Supporters», σύμφωνα με ανακοίνωση (13/03).

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου, που απονέμεται σε ταλαντούχους σεφ και επιχειρηματίες υψηλού κύρους, έγινε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της γαστρονομίας σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE