Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ στα πλαίσια γνωριμίας του Προέδρου με όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν την ΚΟΕΑΣ. Ο Πρόεδρος συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη, τον ταμία Κωστάκη Μιτσίδη και τον Γενικό Διευθύντη, Αντώνη Γιωργαλλίδη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, καθώς και για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του χρυσού πρωταθλητή Μίλαν Τραίκοβιτς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης το μέλος του Δ.Σ ΚΟΑ Δώρα Κυριάκου καθώς και λειτουργοί του Οργανισμού.
Ο κ. Μιχαηλίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι ο στόχος του νέου Δ.Σ είναι πάντοτε μέσα στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας, να πάει ο αθλητισμός ακόμα ένα βήμα παραπέρα: «Είμαστε μαζί σας. Θέλουμε να πάρουμε τον αθλητισμό ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Να αγγίξουμε τους αθλητές και τους προπονητές με προοπτική».
Πηγή: ΚΟΑ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις