Νεότερα για Τέτε και Τρισκόφσκι ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Κανονικά ο Τρουγιόλς

Νεότερα για Τέτε και Τρισκόφσκι ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Κανονικά ο Τρουγιόλς

Δεν προλαβαίνουν τον Σαββατιάτικο (16/03) αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα οι Τέτε και Τρισκόφσκι, οι οποίοι ούτε σήμερα (14/03) προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους και ως εκ τούτου, θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Αμφότεροι δεν είναι έτοιμοι ακόμα για να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι της επόμενης (4ης) αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 30 Μαρτίου στην «Αρένα».

Από εκεί και πέρα, ο Τρουγιόλς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού του και είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι τραυματίες Νάτσο Κάσες και Ακοράν Ρέγιες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE