ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Έσβησε στο δρόμο για το μεροκάματο ο 24χρονος Χρίστος- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Έσβησε στο δρόμο για το μεροκάματο ο 24χρονος Χρίστος- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο δρόμο για το μεροκάματο έσβησε ο 24χρονος Χρίστος Αρτεμίου, το βράδυ της Πέμπτης (14/3), όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 60χρονος στη Λεμεσό. 

Ο άτυχος Χρίστος, εργαζόταν ως διανομέας φαγητού και οδηγούσε την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του, όταν γύρω στις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης (14/3), συγκρούστηκε με όχημα στη συμβολή της οδού Κρήτης και Αγίας Φυλάξεως.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο 24χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.