Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Από τη σύγκρουση του λεωφορείου με προπορευόμενο ημιφορτηγό και συγκεκριμένα πλατφόρμα που μετέφερε όχημα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.
Συγκεκριμένα τραυματίστηκε μια καθηγήτρια και δυο μαθητές, όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από αρμόδια αστυνομική πηγή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στο ύψος της Αγ. Φύλας – Πληροφορίες για λεωφορείο με επιβάτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
«Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, εκ πρώτης όψεως, αλλά έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι υπόλοιποι μαθητές διευθετήθηκε να μεταφερθούν με άλλο λεωφορείο στην Πάφο», μας ανέφερε η ίδια πηγή.
Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο μετέφερε μαθητές από την Λευκωσία στην Πάφο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις