ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευχάριστα τα νεότερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην αερογέφυρα της Αγίας Φύλας, λίγο πριν τις 17:30 (15/04), αφού δεν φαίνεται σοβαρό.

Από τη σύγκρουση του λεωφορείου με προπορευόμενο ημιφορτηγό και συγκεκριμένα πλατφόρμα που μετέφερε όχημα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Συγκεκριμένα τραυματίστηκε μια καθηγήτρια και δυο μαθητές, όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από αρμόδια αστυνομική πηγή.

«Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, εκ πρώτης όψεως, αλλά έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι υπόλοιποι μαθητές διευθετήθηκε να μεταφερθούν με άλλο λεωφορείο στην Πάφο», μας ανέφερε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο μετέφερε μαθητές από την Λευκωσία στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE