ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκαν καθηγήτρια και δυο μαθητές –Συγκρούστηκε με πλατφόρμα το λεωφορείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευχάριστα τα νεότερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην αερογέφυρα της Αγίας Φύλας, λίγο πριν τις 17:30 (15/04), αφού δεν φαίνεται σοβαρό.

Από τη σύγκρουση του λεωφορείου με προπορευόμενο ημιφορτηγό και συγκεκριμένα πλατφόρμα που μετέφερε όχημα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Συγκεκριμένα τραυματίστηκε μια καθηγήτρια και δυο μαθητές, όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από αρμόδια αστυνομική πηγή.

«Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, εκ πρώτης όψεως, αλλά έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι υπόλοιποι μαθητές διευθετήθηκε να μεταφερθούν με άλλο λεωφορείο στην Πάφο», μας ανέφερε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο μετέφερε μαθητές από την Λευκωσία στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.