Ψηφίστηκαν οι νόμοι για το Ταμείο Αλληλεγγύης προς τους κουρεμένους καταθέτες

Ψηφίστηκαν οι νόμοι για το Ταμείο Αλληλεγγύης προς τους κουρεμένους καταθέτες

Η Ολομέλεια της Βουλής μετά από μακρά συζήτηση και αφού απέρριψε σειρά τροπολογιών, με τις ψήφους των παρόντων βουλευτών των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, Αλληλεγγύης, ψήφισε σε νόμους τις δύο προτάσεις νόμου για το Ταμείο Αλληλεγγύης προς τους κουρεμένους καταθέτες και κατόχους αξιογράφων, που κατέθεσαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες των τριών κομμάτων.


Η μία πρόταση νόμου αφορά τροποποίηση και επανακαθορισμό του τρόπου λειτουργίας, του σκοπού ίδρυσης και των πόρων του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης και η δεύτερη πρόταση νόμου, τροποποίηση του περί Ακίνητης Ιδιοκτησίας, ώστε να μπορεί το Ταμείο να προικοδοτήσει με ακίνητη κρατική ιδιοκτησία το ταμείο.

Η μία πρόταση νόμου ψηφίστηκε σε νόμο με 28 ψήφους υπέρ και 18 εναντίον και η άλλη με 25 υπέρ και 19 εναντίον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE