Μιχαήλ: «Θέλω να ξέρετε ότι…»

Μιχαήλ: «Θέλω να ξέρετε ότι…»

Ο προπονητής του Ερμή, Χρύσης Μιχαήλ, μετά την ήττα από την ΕΝΠ δήλωσε: 

«Ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το Παραλίμνι σκόραρε πρώτο. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Ήμασταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα. Παλέψαμε και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα. Σ’ ένα πεντάλεπτο χάσαμε τις γραμμές μας και ένα λάθος μας στοίχισε. Θέλω να ξέρετε πως θα μαζέψουμε τα συντρίμμια μας και θα δίνουμε το 100% σε όλους τους αγώνες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE