ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΦΟΝΟΣ: Ύποπτη επικοινωνία με 3 άτομα του 30χρονου συλληφθέντα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΦΟΝΟΣ: Ύποπτη επικοινωνία με 3 άτομα του 30χρονου συλληφθέντα

Η «αστυνομία» στα κατεχόμενα προχώρησε στη σύλληψη του Φαϊζ Ουλ Χασάν, 30 ετών, σε σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία Γκοκάν Ναϊμ.

Ο Ναϊμ δέχθηκε θανάσιμους πυροβολισμούς έξω από την οικία του στις 13 Μαρτίου.

Ο Χασάν οδηγήθηκε στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για τρεις ημέρες.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Χασάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τρία άτομα, τα οποία η «αστυνομία» θεωρεί ύποπτα σε σχέση με τη δολοφονία του Ναϊμ.

Η «αστυνομία» έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα ονόματα των τριών υπόπτων, όλοι από το Πακιστάν, και ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να τις δώσει στις «αρχές».

Η αστυνομία κατονόμασε τους τρεις υπόπτους ως Τανβίρ Αχμάντ, Μπιλάλ Αχμάντ και Αζμέτ. Το επώνυμο του τρίτου δεν αναφέρεται.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE