ΑΤΑΚΕΣ για σφυρίγματα, πρόβλημα στην καρδία και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του!

ΑΤΑΚΕΣ για σφυρίγματα, πρόβλημα στην καρδία και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του!

Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας Απόστολος Μακρίδης μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ήττα της ομάδας του με 1-2 (15/3).

Τι είπε:

«Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός χωρίς ευκαιρία κατάφερε να κερδίσει. Δεν θα πω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ αυτό τον κόσμο, είδατε πως χειροκρότησε την ομάδα του. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για αυτό τον κόσμο. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, ήταν η Αναγέννηση.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια. Απλά με κάποια πράγματα, με κάποια σφυρίγματα και κάποιες ιστορίες… και να μην έχουμε πρόβλημα με την καρδία μας θα αποκτήσουμε! Και ο κόσμος να προσέχει να μην έχει κανένα πρόβλημα. Τι άλλο να πω; Τίποτε άλλο. Καλή συνέχεια, είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Καλή άνοδο στον Ολυμπιακό.

Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι ναι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψω στην Αναγέννηση. Απλά για λόγους ξεκούρασης, όπως έχω πει….».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE