Χωρίς λεφτά το ΡΙΚ – Από τις τσέπες των διευθυντών οι άδειες κυκλοφορίας

Χωρίς λεφτά το ΡΙΚ – Από τις τσέπες των διευθυντών οι άδειες κυκλοφορίας

Παραλίγο να μείνουν χωρίς οχήματα οι εργαζόμενοι στο ΡΙΚ.

Λόγω της μη έγκαιρης έγκρισης του προϋπολογισμούς του ΡΙΚ από την Βουλή και λόγω λήξης των χρημάτων που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, δεν μπορούσαν να ανανεωθούν εγκαίρως οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων του Ιδρύματος, και θα έπρεπε να ακινητοποιηθούν από τις 12/3.

Έτσι, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, ενημερώθηκε ότι χρειάζονταν 5.120 ευρώ για ανανέωση των αδειών και συγκάλεσε σύσκεψη με τους υπόλοιπους διευθυντές, ώστε να εξευρεθεί λύση.

Ο κ. Μαραθεύτης, εισηγήθηκε να χρηματοδοτήσουν με δανεισμό οι ίδιοι οι διευθυντές την ανανέωση αδειών.

Οι διευθυντές, μαζί με τον κ. Μαραθεύτη, ήταν πέντε, έτσι θα αναλογούσαν στον καθένα από 1.024 ευρώ.

«Εάν δώσουμε αυτό το ποσό από δικά μας χρήματα, θα μας επιστραφούν μόλις εγκριθεί ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ για το 2019», φέρεται να τόνισε ο κ. Μαραθεύτης.

Οι διευθυντές φαίνεται πως συμφώνησαν στην λύση που προτάθηκε, ωστόσο ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ δεν εγκρίθηκε την Παρασκευή (16/3) από την Βουλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE