ΚΥΠΡΟΣ: Οι καλύτεροί μας πελάτες οι Βρετανοί – Καταναλώνουν το χαλούμι με τον τόνο

ΚΥΠΡΟΣ: Οι καλύτεροί μας πελάτες οι Βρετανοί – Καταναλώνουν το χαλούμι με τον τόνο

12,000 τόνους χαλουμιού καταναλώνουν ετησίως οι Βρετανοί.

Πέραν των 12,000 τόνων χαλουμιού καταναλώνουν ετησίως οι Βρετανοί.

Όπως αναφέρει σε tweet της η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο κυριότερος προορισμός των εξαγωγών χαλουμιού.

"Γνωρίζατε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο μεγαλύτερος προορισμός των εξαγωγών κυπριακού χαλουμιού; Οι Βρετανοί καταναλώνουν πάνω από 12.000 τόνους ετησίως αυτού του κυπριακού εδέσματος".

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε  ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ύπατη Αρμοστεία έγραψε ότι ακόμα και στην περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία η δασμολόγηση του εισαγόμενου χαλουμιού από την Κύπρο θα είναι μηδενική.

"Γνωρίζουμε ότι αυτό θα το καλωσορίσουν θερμά τόσο οι Κύπριοι εξαγωγείς όσο και οι Βρετανοί καταναλωτές", σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.