Ίσως ο πιο ευρηματικός επιχειρηματίας: Πουλάει χιόνι με το κιλό και... θησαυρίζει!

Ίσως ο πιο ευρηματικός επιχειρηματίας: Πουλάει χιόνι με το κιλό και... θησαυρίζει!

Με τη Βοστώνη αυτό τον χειμώνα να έχει περισσότερα από 2,5 μέτρα χιόνι, ένας ευρηματικός άνδρας βρήκε την ευκαιρία να βγάλει χρήματα.

Αφού ούτως ή άλλως καθαρίζει την αυλή του καθώς χιονίζει συνεχώς στην περιοχή, σκέφτηκε να μην αφήσει τον κόπο του να πάει χαμένος.

Οργανώθηκε λοιπόν και πλέον πουλάει... χιόνι για να δουν κι άλλοι συμπατριώτες του άσπρη μέρα ή όπως τονίζει για «να το κάνεις δώρο σε φίλους, συγγενείς ή εχθρούς».

Ο 27χρονος Kyle Waring, διαφημίζει το εμπόρευμά του ως το «ιστορικό χιόνι της Βοστώνης» και το πουλάει μέσω της ιστοσελίδας του ShipSnowYo, πακεταρισμένο σε συσκευασίες των δυόμιση περίπου κιλών έναντι 80 ευρώ, το οποίο εγγυάται ότι θα φτάσει στον προορισμό του εντός 24 ωρών.

Γι' αυτούς που δεν το χορταίνουν, ο Kyle διαθέτει και την «χιονοθύελλα σε κουτί» όπως την ονομάζει, μια συσκευασία των 6,5 κιλών που κοστίζει 133 ευρώ.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE