Χριστοδουλίδης: Στόχος νέα διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό μέσα στο καλοκαίρι
Άτυπος στόχος είναι όπως εντός του καλοκαιριού να συγκληθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επικεφαλής της ομάδας των διαδηλωτών ήταν οι ηγέτες του συνασπισμού της αντιπολίτευσης Συμμαχία για την Σερβία (SzS) Ντράγκαν Τζίλας και Μπόσκο Ομπράντοβιτς.
Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον αρχισυντάκτη των ειδήσεων να τους επιτραπεί να παρουσιάσουν τις θέσεις τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
«Βρισκόμαστε εδώ όχι για να γκρεμίσουμε και να καταστρέψουμε κάτι αλλά για να επιστρέψουμε την δημόσια τηλεόραση εκεί που ανήκει, στον λαό της Σερβίας.
Εμείς δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιήσουν το αίτημα μας να εμφανιστούμε στο πρόγραμμα της RTS» δήλωσε ο Μπόσκο Ομπράντοβιτς στους δημοσιογράφους. Η κατάληψη της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




