Κούσουλος: «Είναι πολλές οι ευθύνες όταν είσαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Κούσουλος: «Είναι πολλές οι ευθύνες όταν είσαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Κούσουλος.

Αναλυτικά:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πλέι-οφ και θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα, αφού θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε καλά σήμερα και προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά και δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το σημαντικό όμως είναι ότι αντιδράσαμε αμέσως μετά το 1-1, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Είναι χαρά μου που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι πολλές οι ευθύνες, ειδικά όταν είσαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, όμως είναι κάτι που μου αρέσει.

Να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να επιστρέψουν σύντομα από τους τραυματισμούς, γιατί τους χρειαζόμαστε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE