ΜΠΗΧΤΗ πρώην προέδρου πρωί Κυριακής προς όλους τους… «ειδήμονες» που πρόβλεψαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΜΠΗΧΤΗ πρώην προέδρου πρωί Κυριακής προς όλους τους… «ειδήμονες» που πρόβλεψαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Ανδρέας Παρασκευά, ανάρτησε το πρωί της Κυριακής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το πιο κάτω μήνυμα:

«Προέβλεψαν οί ειδήμονες ότι θα ήμασταν σάκος του μποξ στο πρώτο γκρουπ. Προς το παρόν είμαστε αήττητοι. Συνεχίζουμε όπως έγραψα πριν τούς αγώνες της δεύτερης φάσης. θα τα δίνουμε όλα με όλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE