ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαία ατυχήματα λόγω λεμονιών – «Παρέλυσε» ο αυτοκινητόδρομος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαία ατυχήματα λόγω λεμονιών – «Παρέλυσε» ο αυτοκινητόδρομος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν ήταν πορτοκάλια, αλλά λεμόνια τα φθαρτά που εξαιτίας τους προκλήθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα και έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, το βράδυ του Σαββάτου 16/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των λεμονιών που έπεσαν στο οδόστρωμα προκλήθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα ενώ ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, έκλεισε μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Από τα ατυχήματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα, ενώ σημειώθηκαν και ελαφροί τραυματισμοί.

Στο σημείο, λόγω των εργασιών καθαρισμού της ασφάλτου, δημιουργήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση, με τους οδηγούς να αναμένουν να καθαρίσει εντελώς ο δρόμος προτού προχωρήσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

*Φωτογραφίες από το «Cy Police CheckPoints»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE