Survivor: Απίστευτο «θάψιμο» των Τούρκων στον Πάτρικ Ογκουνσότο (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Απίστευτο «θάψιμο» των Τούρκων στον Πάτρικ Ογκουνσότο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητικά σχόλια με αφορμή τις επιδόσεις του Πάτρικ Ογκουνσότο στο Survivor έκανε οι παίκτες της τουρκικής ομάδας.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο προστέθηκε στην ελληνική ομάδα του Survivor και κατάφερε να εμψυχώσει και να ενώσει τους Έλληνες παίκτες, ώστε να κερδίσουν με άνεση το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ο ίδιος πρόλαβε να τρέξει σε μια κούρσα μόνο, ωστόσο, από ατυχία στις βολές έχασε για λίγο τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης κούρσας, οι Τούρκοι παίκτες, συγκεκριμένα ο Hikmet, έκανε ένα απίστευτα κακό σχόλιο για τον Πάτρικ Ογκουνσότο και τις επιδόσεις του στο Survivor.

«Όχι, αυτός δεν μπορεί να βελτιωθεί. Δεν μπορεί να τρέξει καθόλου. Ούτε να σταθεί στα πόδια του δεν μπορεί», είπε ο Hikmet.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE