Επιτέθηκαν με πέτρες σε ηλικιωμένη - Στο νοσοκομείο η 86χρονη

Επιτέθηκαν με πέτρες σε ηλικιωμένη - Στο νοσοκομείο η 86χρονη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια 86χρονη γυναίκα στο Μεσολόγγι, ή οποία έπεσε θύμα ληστών, που της επιτέθηκαν με πέτρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/3), όταν οι δράστες -ανάμεσά τους και ένας 16χρονος- μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Τη στιγμή που η γυναίκα βγήκε από την αυλή, της έριξαν πέτρες και την τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δραστών την απώθησε με μεταλλική βέργα, έχοντας σκοπό να εισέλθει στο σπίτι της για κλοπή. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους, οι δράστες διέφυγαν.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE