ΤΖΟΚΕΡ: Καλό χαρτζιλίκι σε 20 άτομα – 1,2 εκατ. στην επόμενη κλήρωση - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Καλό χαρτζιλίκι σε 20 άτομα – 1,2 εκατ. στην επόμενη κλήρωση - ΠΙΝΑΚΑΣ

Δεν βρέθηκε νικητής για τις 778 χιλιάδες που μοίραζε την Κυριακή (17/3) το Τζόκερ, ωστόσο 20 άτομα, πήραν ένα καλό χαρτζιλίκι.

20 άτομα, πήραν από 2,500 ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής (17/3). Τα εν λόγω πρόσωπα πέτυχαν το 4+1 της τρίτης κατηγορίας.

Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε νικητής, όπως ούτε στην δεύτερη κατηγορία.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον € 1.200.000  θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 21/03/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2001ηςκλήρωσης.

Να αναφέρουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Κυριακή (17/3) είναι: 1,3,17,22,39 και τζόκερ το 12. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE