ΤΡΟΧΑΙΟ - ΖΥΓΙ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο 52χρονος οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΖΥΓΙ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο 52χρονος οδηγός

52χρονος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (18/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα του 52χρονου από την Συρία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Σημείωνεται ότι η Πρεσβεία της Συρίας ενημερώθηκε, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε τους οικείους του άτυχου 52χρονου.

Το τροχαίο θυμίζουμε ότι σημειώθηκε στον δρόμο Ζυγιού – Ψεμετισμένου γύρω στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας (18/3).

Από το ατύχημα, τραυματίστηκε και ο 83χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE