ΤΡΟΧΑΙΟ - ΖΥΓΙ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο 52χρονος οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΖΥΓΙ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο 52χρονος οδηγός

52χρονος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (18/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα του 52χρονου από την Συρία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Σημείωνεται ότι η Πρεσβεία της Συρίας ενημερώθηκε, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε τους οικείους του άτυχου 52χρονου.

Το τροχαίο θυμίζουμε ότι σημειώθηκε στον δρόμο Ζυγιού – Ψεμετισμένου γύρω στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας (18/3).

Από το ατύχημα, τραυματίστηκε και ο 83χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE