ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: «Τύφλα» 41χρονος οδηγός – Τον πήρε σπίτι του άλλος – Πιάστηκε και 20χρονος ραλίστας

ΚΥΠΡΟΣ: «Τύφλα» 41χρονος οδηγός – Τον πήρε σπίτι του άλλος – Πιάστηκε και 20χρονος ραλίστας

Άλλες δύο υποθέσεις σοβαρών τροχαίων αδικημάτων, εντόπισε κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Αστυνομία. Πρόκειται για υποθέσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και υπερβολικής ταχύτητας, που εντοπίστηκαν στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.15π.μ. της Δευτέρας (18/3), μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος. Ο οδηγός υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με θετική ένδειξη.

Ακολούθησε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη τα 78μg% αντί 9μg%. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, παραλήφθηκε από οικείο του πρόσωπο, το οποίο ανέλαβε να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Στη Λευκωσία, γύρω στις 10.30μ.μ. της Κυριακής (17/3), μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 94 χιλιομέτρων την ώρα, σε σημείο όπου το ανώτατο όριο είναι 50 χιλιόμετρα.

Οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για να παρουσιαστεί την Δευτέρα (18/3) ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελούν δύο από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.

Γι’ αυτό το λόγο και με στόχο την πάταξη τέτοιων οδικών συμπεριφορών, αλλά και για εμπέδωση ορθής οδικής κουλτούρας, η Αστυνομία αρχίζει από σήμερα παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top