ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έπεσε από τα σύννεφα’ 18χρονος στο Δικαστήριο - Ζητούσε ειδική μεταχείριση για τον γιό του ο πατέρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έπεσε από τα σύννεφα’ 18χρονος στο Δικαστήριο - Ζητούσε ειδική μεταχείριση για τον γιό του ο πατέρας

Έπεσε από τα σύννεφα 18χρονος κατηγορούμενος στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τη Δευτέρα (18/03), όταν ο Δικαστής έκρινε αναγκαίο να κρατηθεί στις φυλακές μέχρι την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Η υπόθεση αφορά αδικήματα τροχαίας με την Κατηγορούσα Αρχή να επιβάλλει έντεκα συνολικά κατηγορίες στον 18χρονο, ο οποίος απάντησε σε όλες παραδοχή.  

Μεταξύ των κατηγοριών η αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας, η μη συμμόρφωση του με σήμα της Αστυνομίας, οδήγηση χωρίς κατοχή αδείας και χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος.  

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία στις 17 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς και στον κυκλικό κόμβο Ακακίου.  

Ο Δικαστής έκρινε αναγκαία την κράτηση του 18χρονου μέχρι την 21η Μαρτίου, αφού όπως ανάφερε θεωρείται επικίνδυνος και η οδική του συμπεριφορά δείχνει άτομο που δεν έχει την συνείδηση για την ανθρωπότητα.  

Στο άκουσμα της απόφασης του Δικαστή, ο πατέρας του κατηγορούμενου παρακάλεσε όπως ο γιός του τύχει ειδικής μεταχείρισης λόγω προβλημάτων υγείας. Όπως εξήγησε ο Δικαστης, αυτά δεν είναι θέματα που αφορούν το Δικαστήριο και προέτρεψε τον πατέρα του 18χρονου όπως κάνει τα αιτήματα του στην Αστυνομία.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect