Εκτός Super ο Μάρκος Κωμοδρόμος

Εκτός Super ο Μάρκος Κωμοδρόμος

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποχωρεί από τον Super Fm, μετά από 15 χρόνια πορείας

Όπως το ToThemaOnline πληροφορείται, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ενημέρωσε ήδη τους ιθύνοντες του Super Fm για την απόφαση του.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάρκος Κωμοδρόμος πήρε μια δύσκολη απόφαση, αφήνοντας πίσω του μια μακροχρόνια πορεία στον εν λόγω σταθμό,  μετά από δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από άλλο ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού που θέλει όχι απλά να τον εντάξει στο δυναμικό του, αλλά προσφέροντας του μάλιστα και θέση ισχύος, εμπιστευόμενοι την μακροχρόνια εμπειρία του στα ερτζιανά.

Να σημειώσουμε πως ο Μάρκος Κωμοδρόμος είναι ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του, ενώ παράλληλα στη μακροχρόνια πορεία του έχει συνεργαστεί με αρκετά γνωστά ονόματα ως ραδιοφωνικές παρτενέρ όπως την Χριστιάνα Αριστοτέλους, Δήμητρα Μακρυγιάννη, Στέλλα Στυλιανού, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και την μέχρι πρόσφατα ραδιοφωνική του παρτενέρ, Χριστίνα Δημητρίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή μέχρι και το τέλος Μαρτίου και ακολούθως θα αποχωρήσει, ακολουθώντας τα νέα του βήματα, με το νέο του σταθμό να ανακοινώνεται εντός των επόμενων ημερών.

ToThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE