ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ- Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Έρευνες και στην Κύπρο μετά το μήνυμα της Interpol

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ- Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Έρευνες και στην Κύπρο μετά το μήνυμα της Interpol

Στον χάρτη των ερευνών και η Κύπρος για τις κινήσεις του 28χρονου τρομοκράτη ο οποίος είναι μεταξύ των ενόπλων που την Παρασκευή (15/3), άνοιξαν πυρ σε δύο τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία, αφήνοντας πίσω τους 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 τη Δευτέρα (18/3), επικαλούμενο αρμόδια πηγή αναφέρει ότι, το περασμένο Σάββατο (16/3) το πρωί έφθασε μήνυμα από την Interpol στο αρμόδιο τμήμα του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στο οποίο ζητείτο η διενέργεια έρευνας για τον δράστη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης φαίνεται να πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία στις 10 Μαρτίου του 2016, ενώ βρέθηκε στην Ελλάδα ακόμη δύο φορές, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και διέμεινε σε Κρήτη και Σαντορίνη.

Έτσι λοιπόν, η Interpol ζήτησε να γίνει έρευνα ως προς το αν ο 28χρονος πέρασε και από την Κύπρο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE