ΚΥΠΡΟΣ: Η πατέντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αυτοκίνητο- Μπορεί να ατμίζει άφοβα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Η πατέντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αυτοκίνητο- Μπορεί να ατμίζει άφοβα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρόβλημα σίγουρα το έχουν εντοπίσει όσοι ατμίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά μόνο ένας είχε την εφευρετικότητα αλλά και την τόλμη να σκεφτεί την λύση και να την εφαρμόσει.

Όσου έχουν μπει σε όχημα ατόμου που ατμίζει ηλεκτρονικό, ιδικά τον χειμώνα που τα παράθυρα είναι κλειστά, πρόσεξαν ότι ο ατμός μπορεί εύκολα να περιορίσει την ορατότητα του.

Ένας συνάνθρωπος μας, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε τη Δευτέρα (18/3) η σελίδα του Facebook “I Love Cyprus PE”, εφάρμοσε ένα λάστιχο στο τζάμι του αυτοκινήτου από το οποίο μπορεί να φυσά τις τεράστιες ποσότητες ατμού.

Πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το λάστιχο βρίσκεται στο παράθυρο πίσω καθίσματος, γεγονός που παρά το αστείο της υπόθεσης, λόγω της πατέντας, ο οδηγός μπορεί να έχει καθαρό οπτικό πεδίο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χρ. Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE