ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος Ε/κ - Αρνείται όσα του καταλογίζουν

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος Ε/κ - Αρνείται όσα του καταλογίζουν

Στην σύλληψη 38χρονου Ε/κ προχώρησε τα μεσάνυχτα η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 38χρονου που φέρεται να ενέχεται σε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής καταστήματος τον Γενάρη του 2019, προέκυψε μαρτυρία.

Μετά την σύλληψη του ο 38χρονος μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Από την διάρρηξη και κλοπή του καταστήματος ο δράστης απέσπασε χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE