Τα μέτρα ασφαλείας επικαλέστηκε ο Ακιντζί για μη παρουσία στον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πύλα

Τα μέτρα ασφαλείας επικαλέστηκε ο Ακιντζί για μη παρουσία στον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πύλα

Τα μέτρα ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών επικαλέστηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για να δικαιολογήσει τη μη παρουσία του στο σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πύλα μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Magusa.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογραφική διάσκεψη, τα Ηνωμένα Έθνη δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και σημείωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο στις ελεύθερες περιοχές.

Ο Ακιντζί είπε ότι παρίσταται σε εκδηλώσεις στις ελεύθερες περιοχές εάν θα υπάρξει ανάλογη εκδήλωση και στα κατεχόμενα.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε ευαισθησίες όσον αφορά την ισότητα των Τουρκοκυπρίων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE