Τι έγινε τελικά στο ασανσέρ; Η μεγάλη νικήτρια του νέου συναρπαστικού διαγωνισμού από τον αγαπημένο μας Mr.Brown.

Τι έγινε τελικά στο ασανσέρ; Η μεγάλη νικήτρια του νέου συναρπαστικού διαγωνισμού από τον αγαπημένο μας Mr.Brown.

Ο απολαυστικός παγωμένος, έτοιμος καφές Mr.Brown μας έχει συνηθίσει σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Έτσι και φέτος λοιπόν, μέσα από τον διαγωνισμό με τίτλο «Τι έγινε τελικά στο ασανσέρ;» αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια η Σταυρίνα Χρυσοστόμου, η οποία και κέρδισε ένα ταξίδι για 2 στη ρομαντική Ιταλία με 5 μέρες διαμονή.

Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε από την 1η μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού αφού ολοκληρώθηκε με συμμετοχές πέραν των 9000 ατόμων.

Συγκεκριμένα, στον συναρπαστικό αυτό νέο διαγωνισμό, το κοινό καλέστηκε να μαντέψει τι συνέβη μεταξύ των πρωταγωνιστών της νέας τηλεοπτικής διαφήμισης του Mr.Brown, τη στιγμή που έκλεισαν οι πόρτες του ασανσέρ, αφού ενώ μπήκαν τσακωμένοι, μετά βγήκαν συμφιλιωμένοι. Η «κρυμμένη σκηνή» που έπρεπε το κοινό να μαντέψει ως την αληθινή, βρισκόταν ανάμεσα σε 4 μικρά βίντεο που έπρεπε να δει μέσα από την ιστοσελίδα mrbrowncyprus.com.

Ο κόσμος που συμμετείχε έμαθε «τι έγινε τελικά στο ασανσέρ» μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια και ο διαγωνισμός που την ακολούθησε με την ιστορία αγάπης ενός νεαρού ζευγαριού φαίνεται πως αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό της Κύπρου, κερδίζοντας στον αυθεντικό, έτοιμο καφέ Mr.Brown, μια θέση στην καρδιά μας για ακόμη μια φορά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE