Αποφασίζουν αν θα ξαναρχίσει

Αποφασίζουν αν θα ξαναρχίσει

Συνάντηση με τα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει στις 15:00 ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας Σταύρος Κοντονής και θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε και πάλι σέντρα στο πρωτάθλημα.

Τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πριν τη συνάντηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σταύρος Κοντονής θα περιμένει να δει εγγράφως δεσμεύσεις από τη Σούπερ Λίγκα για τα μέτρα κατά της βίας, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για να δώσει το «ΟΚ» και να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει αρκετά μεγάλη φημολογία από το βράδυ της Τρίτης η οποία αναφέρει ότι συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες και το ενδεχόμενο νέας αναβολής, ενώ αρκετές είναι οι πιθανότητες να πάμε και σε μια… ακραία μορφή διεξαγωγής των αγώνων. Αυτή θα προβλέπει να γίνει μεν κανονικά η αγωνιστική, αλλά χωρίς κόσμο στις κερκίδες καθώς όλα τα γήπεδα θα είναι κεκλεισμένων των θυρών! Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση θα παρθεί το απόγευμα της Τετάρτης (04/03), όταν και θα υπάρξουν αποτελέσματα από τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή, με τους ιθύνοντες της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE