ΚΡΗΤΗ: Είχαν το παιδί τους κλειδωμένο στην τουαλέτα... κι έλειπαν!

ΚΡΗΤΗ: Είχαν το παιδί τους κλειδωμένο στην τουαλέτα... κι έλειπαν!

Άνευ προηγουμένου είναι το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε, τη Δευτέρα 18/3 στο Ηράκλειο, όταν οι γείτονες άκουσαν το σπαρακτικό κλάμα ενός παιδιού και αποφάσισαν να αναζητήσουν το τί συνέβαινε.

Όπως διαπιστώθηκε οι γονείς του παιδιού, για άγνωστο λόγο, είχαν κλειδώσει το 8χρονο αγοράκι τους στην τουαλέτα του σπιτιού και οι ίδιοι έλειπαν από το σπίτι.

Τις φωνές και τα κλάματα του παιδιού άκουσε γείτονας που ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία. Ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην περιοχή του Μασταμπά, οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το παιδί που ούρλιαζε ήταν μέσα στην τουαλέτα.

Η αστυνομία όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr άμεσα εντόπισε τους γονείς του παιδιού και τους συνέλαβε ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Εισαγγελέας ανηλίκων.

Το μικρό αγοράκι που φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ αναμένεται να δει και παιδοψυχολόγος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE