Το ΤΕΤ Α ΤΕΤ του Τρύφωνος με την Χαραλαμπίδου σάρωσε Κοτζιά, Φουρέιρα και Ρουβά! -VIDEO

Το ΤΕΤ Α ΤΕΤ του Τρύφωνος με την Χαραλαμπίδου σάρωσε Κοτζιά, Φουρέιρα και Ρουβά! -VIDEO

Η κοινότοπη φράση «έσπασαν τα μηχανάκια της AGB», ίσως στην προκειμένη περίπτωση να ταιριάζει γάντι και να μην φαντάζει τόσο υπερβολική.

Ο λόγος για το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος την περασμένη Κυριακή (17/03, 19:30, ΡΙΚ1).

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε ως φιλοξενούμενη την βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής κι έδωσε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Μ΄ αυτές τις θέσεις που μόλις καταγράψαμε συνηγορούν και οι αριθμοί, καθώς σύμφωνα με τα ελεγμένα στατιστικά τηλεθέασης, τη συνέντευξη παρακολούθησαν 42.000 τηλεθεατές! Αυτό ήταν και ρεκόρ για την εκπομπή κατά την τρέχουσα σεζόν (2018-19).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συνέντευξη των Φουρέιρα και Ρουβά παρακολούθησαν 32.000 τηλεθεατές ενώ αυτή του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, 31.000 θεατές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE