ΜΥΘΙΚΗ ανακοίνωση: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση του Ογκουνσότο…»

ΜΥΘΙΚΗ ανακοίνωση: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση του Ογκουνσότο…»

Η Ξάνθη με μυθική ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι θα κινηθεί για την απόκτηση του παλαίμαχου φορ Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος συμμετέχει στο Survivor, για να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα,.

Με το ζόρι σκοράρει στη Super League η Ξάνθη, η οποία έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θράκης που βρίσκεται στη 10η θέση έχει παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες 16 φορές – όσες κι ο ΠΑΣ Γιάννινα – έξι περισσότερες από τον… υποβιβασμένο, Απόλλωνα Σμύρνης (10) και δύο περισσότερες από τον προτελευταίο (15ο), Λεβαδειακό (14).

Οι «ακρίτες» έχουν μακριά από το γκολ στα τελευταία τέσσερα διαδοχικά ματς (ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα και Τρίπολη, ήττες από Λεβαδειακό και Πανιώνιο), ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισαν τέρμα ήταν στις 17 Φεβρουαρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Επιστρέφουν στις πρωτότυπες ανακοινώσεις. Με αυτήν της Τρίτης (19/3) παραδέχονται την αδυναμία τους στο επιθετικό κομμάτι – «δεν σκοράρει ούτε σε τέρμα ράγκμπι», αναφέρεται χαρακτηριστικά – και υποστηρίζουν στα πλαίσια χιούμορ ότι θα κινηθούν για την απόκτηση του παλαίμαχου Νιγηριανού φορ, Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος διαπρέπει στο ριάλιτι, «Survivor».

Προφανώς η ομάδα της Ξάνθης αφήνει αιχμές εντός των τειχών για μέλη της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:
«Η Ξάνθη έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεν σκοράρει ούτε σε (τέρμα) ράγκμπι. Με βάση αυτά τα οποία βλέπουμε στο Survivor, η Ξάνθη τις επόμενες μέρες θα κινηθεί για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο σαν ελεύθερο παίκτη».

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE