Τον περίμεναν για ώρα στο αποδυτήριο, αλλά αυτός ήταν… «busy» – Τι φώναξε ο Πετρίδης

Τον περίμεναν για ώρα στο αποδυτήριο, αλλά αυτός ήταν… «busy» – Τι φώναξε ο Πετρίδης

Μετά το πέρας του ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου, το πανηγύρι του διπλού συνεχίστηκε για τον ΑΠΟΕΛ κάτω στον χώρο των αποδυτηρίων.  Πρόδρομος Πετρίδης, Χάρης Φωτίου, Νεκτάριος Πετεβίνος και άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ έγιναν ένα και το χάρηκαν το τρίποντο που έφερε την ομάδα στην κορυφή.

Ο προπονητής, Πάολο Τραμετσάνι, ζήτησε να έχει ο ίδιος μία κουβέντα με τους παίκτες, στο αποδυτήριο της φιλοξενούμενης ομάδας στο Τσίρειο Στάδιο, πριν μπουν οι παίκτες για μπάνιο…

Περίμεναν όλοι αρκετά λεπτά για να πει τι ήθελε ο Ιταλός κόουτς στους ποδοσφαιριστές έναν εκ των σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό ντέρμπι.  Συγκεκριμένα, τον Λούκας Σόουζα, ο οποίος μιλούσε στο συνδρομητικό κανάλι της Primetel.

Διαβάστε:

Ποιους ευχαρίστησε ο Σόουζα και τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει με τον κόσμο! (Δηλώσεις)

Ερωτήθηκε αρκετά πράγματα ο άσος του ΑΠΟΕΛ, είπε και ο ίδιος αρκετά, ο χρόνος κυλούσε και τότε ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος ήταν έξω από το αποδυτήριο της φιλοξενουμένης ομάδας, έβαλε μία φωνή λέγοντας «Άτε ρε Σόουζα τέλειωνε, κανεί…».  Κάτι, φυσικά, που έφερε γέλια στους παρευρισκομένους.

Ο Σόουζα καλά συνέχισε να μιλά, ο κόουτς δεν μπορούσε να κρατά σε αναμονή τους υπόλοιπους παίκτες, τους είπε τι τους είχε να τους πει, ακούστηκε μία ιαχή μετά πανηγυρισμού στο αποδυτήριο και μετά βγήκε για τη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE