Μετάλλιο με Καλαμαρά και Λεωνίδου για την Κύπρο! (ΦΩΤΟΣ)

Μετάλλιο με Καλαμαρά και Λεωνίδου για την Κύπρο! (ΦΩΤΟΣ)

Αργυρό μετάλλιο για την Κύπρο στο άθλημα του Bowling. Ο Πέτρος Καλαμαράς μαζί με την Παναγιώτα Λεωνίδου μας εκπροσώπησαν επάξια.

Αναλυτικά:

«❗🇨🇾❗🎳ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ είχαμε στο άθλημα του Bowling, όπου ο Πέτρος Καλαμαράς μαζί με την Παναγιώτα Λεωνίδου διαγωνίστηκαν στο διπλό αγώνισμα!!
Συγχαρητήρια !!! 👏
Σήμερα 19/3 το άθλημα του bowling έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Μπράβο σε όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις!!
#MeetTheDetermined
#AbuDhabi2019».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.