ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Τυλίχθηκαν στις φλόγες τα οχήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Τυλίχθηκαν στις φλόγες τα οχήματα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λάρνακα, το βράδυ της Τρίτης (19/3).

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν 57χρονος από την Λευκωσία, κάτοικος Λάρνακας και 39χρονος Ε/κ από την Λάρνακα.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο πρώτος, κατευθυνόμενος προς το Μακένζυ, στην προσπάθειά του να στρίψει δεξιά σε πολυκατοικία, ανέκοψα την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο 39χρονος.

Από την σφοδρή σύγκρουση, τόσο η μοτοσικλέτα όσο και το όχημα, τυλίχθηκαν στις φλόγες και κλήθηκε η Πυροσβεστική για κατάσβεσή της.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γεν. Νος. Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Ο 39χρονος νοσηλεύεται στον αναπνευστήρα στην εντατική.

Ο 57χρονος υποβλήθηκε σε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.