ΚΥΠΡΟΣ: Έξι ημέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου – Δεν διαπιστώθηκε ο θάνατός της – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι ημέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου – Δεν διαπιστώθηκε ο θάνατός της – VIDEO

Ηλικιωμένη απεβίωσε και για έξι ημέρες, το άψυχο σώμα της βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω έλλειψης νεκροτόμου.

Το πρόβλημα με την έλλειψη νεκροτόμου σε ολόκληρη την Κύπρο συνεχίζεται και φέρνει αλυσιδωτά προβλήματα.

Στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha Κύπρου την Τρίτη (19/3), εγγονός ηλικιωμένης που απεβίωσε την Τετάρτη (13/3) κατήγγειλε ότι το άψυχο σώμα της έμεινε για 6 ημέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου, λόγω του προβλήματος που προκύπτει με τους νεκροτόμους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι, όταν η γιαγιά του απεβίωσε στο ίδρυμα ηλικιωμένων, όπου διέμενε, στον χώρο δεν μετέβη γιατρός για να διαπιστώσει τον θάνατό της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ωστόσο, ούτε εκεί διαπιστώθηκε μέχρι την Τρίτη (19/3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο νεκροτόμος της Λευκωσίας παραιτήθηκε, της Λεμεσού είναι με αναρρωτική και ολόκληρη η Κύπρος εξυπηρετείται από μόνο έναν νεκροτόμο.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού των Λατσιών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE