ΠEΡΗΦΑΝΟΣ μπαμπάς!

ΠEΡΗΦΑΝΟΣ μπαμπάς!

Περήφανος είναι ο Μιλένκο Σπόλιαριτς, επειδή τα παιδιά του δείχνουν… πρόοδο ποδοσφαιρικά, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Διπλά χαρούμενος είναι αυτές τις μέρες, επειδή ο Ματία έλαβε την πρώτη του κλήση στη μεγάλη εθνική Κύπρου και ο Ντανίλο στην εθνική ελπίδων.

Δεν ξεχνά ούτε τον πρωτότοκο Αλεξάντερ, ο οποίος έγραψε αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.

Όπως δήλωσε σε χθεσινή εκπομπή στον Capital, προσπαθεί να παρακολουθεί από κοντά τα «σπλάχνα» του, αλλά δεν συζητά πολλά πράγματα μαζί τους μετά τη λήξη των αγώνων.

Πρόσθεσε επίσης, ότι δεν τους… έσπρωξε στην ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο, αν και η δική του ζωή είναι επικεντρωμένη με τον βασιλιά των σπόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σπόλιαριτς για το ΚΟΜΠΛΕΞ του Απόλλωνα στα ματς με ΑΠΟΕΛ… 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE