Ο Σπόλιαριτς για το… ΚΟΜΠΛΕΞ και τη ΨΥΧΩΣΗ με ΑΠΟΕΛ!

Ο Σπόλιαριτς για το… ΚΟΜΠΛΕΞ και τη ΨΥΧΩΣΗ με ΑΠΟΕΛ!

Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς μίλησε σε ψεσινή εκπομπή στον Capital Tv, έκανε ενδιαφέρουσες επισημάνσεις για το ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ.

Ο πρώην διεθνής άσος, τόνισε ότι φαίνεται να υπάρχει κάποιους είδους κόμπλεξ στην ομάδα του Απόλλωνα, όποτε κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λευκωσίας. Και πρόσθεσε:

«Υπάρχει κάποιου είδους ψύχωση, η οποία λειτουργεί αρνητικά. Γενικότερα δεν υπάρχει καθαρό μυαλό στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Για παράδειγμα μου προκάλεσε εντύπωση, η κίνηση που έγινε να μεταφερθούν οι πάγκοι κοντά στην δυτική κερκίδα. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη αλλαγή.

Πάντως για τον Απόλλωνα, ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Φακούντο Περέιρα, απ’ αυτό το κρίσιμο ματς. Επειδή ο Αργεντινός ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. 

Την περασμένη Κυριακή, δεν μπορεί να λεχθεί ότι το κέρδισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι. Ουσιαστικά το… πήρε ο Τάμαρι με τις ενέργειες του. Παίζει καθοριστικό ρόλο, το ότι ο Απόλλωνας δεν έχει έναν τέτοιο παίχτη. Είναι σημαντικό ότι ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκει τον τρόπο και έχει τη νοοτροπία να παίρνει αυτά τα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE