Ο Σπόλιαριτς για το… ΚΟΜΠΛΕΞ και τη ΨΥΧΩΣΗ με ΑΠΟΕΛ!

Ο Σπόλιαριτς για το… ΚΟΜΠΛΕΞ και τη ΨΥΧΩΣΗ με ΑΠΟΕΛ!

Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς μίλησε σε ψεσινή εκπομπή στον Capital Tv, έκανε ενδιαφέρουσες επισημάνσεις για το ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ.

Ο πρώην διεθνής άσος, τόνισε ότι φαίνεται να υπάρχει κάποιους είδους κόμπλεξ στην ομάδα του Απόλλωνα, όποτε κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λευκωσίας. Και πρόσθεσε:

«Υπάρχει κάποιου είδους ψύχωση, η οποία λειτουργεί αρνητικά. Γενικότερα δεν υπάρχει καθαρό μυαλό στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Για παράδειγμα μου προκάλεσε εντύπωση, η κίνηση που έγινε να μεταφερθούν οι πάγκοι κοντά στην δυτική κερκίδα. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη αλλαγή.

Πάντως για τον Απόλλωνα, ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Φακούντο Περέιρα, απ’ αυτό το κρίσιμο ματς. Επειδή ο Αργεντινός ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. 

Την περασμένη Κυριακή, δεν μπορεί να λεχθεί ότι το κέρδισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι. Ουσιαστικά το… πήρε ο Τάμαρι με τις ενέργειες του. Παίζει καθοριστικό ρόλο, το ότι ο Απόλλωνας δεν έχει έναν τέτοιο παίχτη. Είναι σημαντικό ότι ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκει τον τρόπο και έχει τη νοοτροπία να παίρνει αυτά τα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE